En del av något större

Sedan februari 2021 är vi ett helägt dotterbolag i Progrits, en internationell företagsgrupp av B2B-bolag som utvecklar mjukvaruprodukter!

Publicerad: 2022-12-01 12:00:00 Lästid: 1 min Gå tillbaka

 –Vi har en produkt som ligger helt rätt i tiden, men vi kom till en punkt där vi kände att vi behövde ta större delar av marknaden och hitta samarbeten som kunde hjälpa oss accelerera. Det kändes därför som ett naturligt steg att bli en del av Progrits för att kunna fortsätta vår resa framåt tillsammans med våra medarbetare. Förvärvet har gett oss förstärkningar i form av central stöttning kring ekonomi och marknadsföring, samt värdefulla samarbeten med våra systerbolag för starkare kunderbjudanden, berättar Mathias Johansson, VD 2MA Technology. 

Med Progrits hjälp har även rekryteringen fått ett uppsving, sedan förvärvet har flera nyanställda tillkommit till personalstyrkan och man är nu 12 stycken anställda. Och det finns planer på att bli fler.

– Vi ser definitivt ett behov av att bli fler talanger på sikt. Så är det någon som är intresserad av att bli en del av vår spännande resa får man gärna höra av sig till oss, avslutar Mathias Johansson.

Mathias_Johansson_96ppi.jpg