Fordonskoll för enklare hantering och bättre fordonsvärde

2MA Fordonskoll är en servicetjänst som talar om allt du behöver veta om dina fordons mående. Med Fordonskoll får du information om allt från enskilda fordons interiör och skick, till automatiska påminnelser för hantering av service och leasingavtal.

Tjänsten ger full kontroll över fordonsflottan och hjälper dig att se om fordon behöver besiktigas, genomgå service, repareras, tvättas eller städas. Planera in allt från reparation, tvätt och städ, till kalibrering av alkolås.

Jag vill veta mer!
Boka demo
Avdelare
Avdelare

Håll koll på era fordons
service och besiktningar.

Automatiska påminnelser för
ex. service och avtal.

Enkel skaderapportering för
mindre jobb och bättre värde.

 Planera allt från reparation
till kalibrering av alkolås.

Avdelare

Smart skaderapportering för enklare hantering

Tack vare ett samarbete med vårt systerbolag Autonet, kan din organisation optimera värdet på era fordon. I Fordonskoll kan Autonets mobilapp för skadehantering, med bildigenkänning och AI, användas för att enkelt registrera skador på organisationens fordon.

Appen är kopplad mot verkstäder, vilket ger snabb återkoppling kring pris och omfattning. Genom att hålla bilarna i gott skick säkerställer ni bättre värden vid inbyte. 

Har du bevakning på era fordons status?

Har du koll på vilka fordon som är på- och avställda i din organisation? Med Vagnparsbevakning från 2MA och vårt systerbolag Bilvision kan du enkelt bevaka alla de fordon som står skrivna på ert organisationsnummer.

Genom regelbundna uppdateringar blir det enkelt att följa hur fordonen används, om de är nyinköpta eller avställda samt få påminnelser för kommande händelser. Du kan dessutom skapa egna bevakningar på den information som är mest intressant för dig gällande era fordon.

Avdelare