Om oss

Kunden först. Så har det varit sedan 2007.

Start Om oss

Hur vi blev och förblir marknadsledande

2MA Technology AB har sedan 2007 utvecklat och sålt hård- och mjukvara inom området telematiklösningar för fordon. Våra lösningar används främst av offentliga organisationer och företag – som vill förenkla administrationen av sina yrkesbilar, firmabilar och förmånsbilar.

All utveckling av produkter och tjänster har sedan dess skett i egen regi, från vårt kontor i Härnösand. Att utveckla våra egna lösningar har gett oss förmågan att enklare möta våra kunders önskemål, på en marknad med snabba omställningar.

Sedan februari 2021 är 2MA dessutom ett helägt dotterbolag i mjukvarukoncernen Progrits. Det innebär samarbeten med systerbolag för starkare kunderbjudanden, bättre arbetssätt samt förstärkningar i vår tillväxtresa.

Som en del av Progrits har vi förutsättningarna för att stärka vår position som marknadsledande och ta ytterligare kliv inom branschen.

Avdelare
Avdelare
Avdelare

Nytänkande team innebär bättre tjänster

Vi på 2MA är ett innovativt team som alltid söker nya utmaningar. Vi tror att innovationskraft, fritt skapande och tillit skapar framgång både personligt och för företaget.

Ledorden ”tillsammans med våra kunder” ska både genomsyra det vi gör på en arbetsplats samt skapa engagemang och gemensam framgång. Alla strävar åt samma håll och varje del i teamet är en viktig pusselbit för att nå målen vi sätter.

Vill du arbeta med en produkt som gör verklig skillnad för dess användare? Vill du dessutom vara en del av ett glatt team som uppmuntrar nytänkande? Då borde du besöka vår karriärsida, genom att klicka på knappen nedan.

Jobba med oss
Avdelare

Vårt team

Avdelare
Mathias Johansson
VD
Marcus Johansson
Vice VD
Sanna Frånberg
Adminstratör/koordinator
Tommy Larsson
Key Account Manager
Markus Frank
Systemutvecklare 
Mathias Thunman 
Elektronikmontör
Jonas Svensson 
Systemtekniker/Produktansvarig
Tomas Jonsson
Systemarkitekt
Altay Pourhosseini
Utvecklare
Patrik Åkerlöf
Account manager
Per-Åke Danielsson
Utvecklare