Bilbokning med helheltsgrepp

2MA Bilbokning är ett komplett system för att boka, administrera och underhålla din fordonsflotta. Boka bestämda tider, eller hitta en lucka i den enkla kalendervyn.

Bokning kopplas till ert ekonomisystem och er fordonsadministration. Du väljer själv mellan nyckelskåp eller nyckelfri hantering. Allt för att göra det enklare för dig att ta kontroll över er kalender.

Jag vill veta mer!
Boka demo
Avdelare
Avdelare

 Boka och administrera lokaltrafik.

Integrera med ekonomisystem för enkel hantering av debiteringsunderlag.

Enkel hantering av nycklar med nyckelskåp eller nyckelhållare direkt i bilen.

Få kontroll på service, besiktning, tvätt och städ, alkolås och kalibrering m.m.

Avdelare
Avdelare

Boka det klimatsmartaste resealternativet

2MA Bilbokning är integrerat med vårt systerbolag Infospreads lösningar för smartare kollektivtrafik. Därför kan du söka efter miljövänligast resa utefter just dina kriterier. Exempelvis kan filtrera på kollektivtrafiksresor i första hand, och fossilfria fordon i andra hand. Det beror helt på vad som passar dig och din verksamhet.

Vid val av resa med kollektivtrafik finns stöd för att boka biljett direkt i 2MA-Bilboking och den digitala biljetten erhålls via mobiltelefon. Debitering av kostnad för biljett sker direkt via bilbokningen och angivet kostnadsställe eller kontaktnummer debiteras på samma sätt som övriga bokningar. Snabbt och enkelt!

Saknas passande kollektivtrafikalternativ, går systemet vidare och ger förslag på fordon i bilpoolen i lämplig utlämningsplats. De fordon som stämmer överens med ditt urval erbjuds i första hand. Urvalskriterierna styrs utifrån dina önskemål, prioriteringar och resepolicy – allt för att göra resandet så anpassat och klimatsmart som möjligt.

Har ni hög beläggning och behöver använda hyrbilar från extern part? Systemet stödjer såklart det också.

Avdelare