Välkommen Nasir! 

Vi är glada att välkomna Nasir Iqbal som vår nye utvecklare. Nasir kommer med lång erfarenhet från IT-branschen och framförallt utveckling i .NET core. Något som kommer väl till pass eftersom han kommer att fokusera på den spännande nyutvecklingen av våra produkter inom bokning, administration och analys av större fordonsparker! Lär känna Nasir bättre här. 

Publicerad: 2022-11-01 13:00:00 Lästid: 1 min Gå tillbaka

Berätta kort om dig själv? 

– Jag är gift och jag har en dotter, som bor hos mig på heltid. På fritiden ägnar jag mig åt att studera nya tekniker och IT-verktyg. Också lyssnar jag mycket på musik!

Vad har du gjort tidigare?

– Jag har studerat en Master of Computer Science i Pakistan. Därefter jobbade jag i både offentlig och privat sektor. 2009 flyttade jag till Sundsvall för att studera MS Computer Engineering på Mittuniversitet. Sedan dess har jag jobbat i Sverige hos olika IT-företag; de senaste 10 åren har jag varit hos ett IT-företag med kunder runt om i Europa och Nordamerika.

Hur kom det sig att du sökte till 2MA?

– Via LinkedIn kom jag i kontakt med Carolina Crisp, på Progrits. Jag kände inte till något om 2MA tidigare men tyckte det lät intressant. Jag var dessutom ganska familjär med de IT-verktyg och tekniker som man använde. 

Till sist, om du bara fick äta en maträtt för resten av livet, vad skulle det bli då?

– Pannkakor!

Nasir-foto.png